Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΤΗΣΗΣ

Συνήθως σε ένα blog γράφουν μόνο οι διαχειριστές του.
Αυτό πλέον αλλάζει στο blog της μελισσόπτησης και όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα να καλύψουμε τον μελισσοκομικό τομέα
με νέες αναρτήσεις ,πάνω στους προβληματισμούς των νέων αλλά και πιο έμπειρων μελισσοκόμων, στις ιδιότητες των μελισσοκομικών ειδών, στους μελισσοκομικούς χειρισμούς και σε θέματα σχετικά με την μελισσοκομία και την φύση από όλους εσάς τους αναγνώστες μας, που πλέον όσοι επιθυμείτε θα είστε και ρεπόρτερ της μελισσόπτησης.

Αυτοί λοιπόν που θα μπουν στην συντακτική ομάδα της μελισσόπτησης θα έχουν την δυνατότητα να δημοσιεύουν όσες αναρτήσεις θέλουν (ύστερα από έλεγχο των διαχειριστών της Μελισσόπτησης για τυχόν βωμολοχίες ή σχόλια που μπορεί να θίξουν κάποιον).
Στο τέλος της ανάρτησης τους θα εμφανίζεται το όνομά τους ή το nick name τους (παρατσούκλι), το email τους και φωτογραφία τους για όσους επιθυμούν.
Επίσης κάθε  Νοέμβριο θα γίνεται ψηφοφορία για την καλύτερη ανάρτηση και το άτομο που θα βραβευθεί με τον τίτλο της καλύτερης ανάρτησης θα κερδίζει ένα δώρο από την Μελισσόπτηση.
Τα μέλη της συντακτικής ομάδας με τα ονόματά τους ή τα nick name τους θα μπουν σε ξεχωριστό χώρο μέσα στο site με τίτλο η συντακτική ομάδα της Μελισσόπτησης.
Σε πρώτη φάση δεν έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε κάποια αμοιβή για τα άρθρα σας ή τις φωτογραφίες που ίσως να θέλετε να στείλετε. Θα προσπαθήσουμε να υπάρχει κάποια αμοιβή αργότερα αλλά δεν μπορούμε να το υποσχεθούμε. Η μόνη αμοιβή θα είναι ότι όλοι μας θα μπορούμε να συμβάλουμε στην βοήθεια νέων μελισσοκόμων που κάνουν την αρχή τους και θα μπορούμε να εισακουόμαστε σε ένα ευρύ κοινό που αγαπά την μελισσοκομία και την φύση.
Εύχομαι η κίνηση αυτή να βοηθήσει και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των νέων μελισσοκόμων καθώς επίσης και φάρος για να γνωρίσουν περισσότεροι τον μαγικό κόσμο της μέλισσας και της φύσης μας, αλλά και της αγνότητας και μοναδικότητας των μελισσοκομικών και αγροτικών  προϊόντων μας στον κόσμο.
Για δηλώσεις συμμετοχής στην συντακτική μας ομάδα στο email: grbeekeeping@yahoo.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας στην αρχική σελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου